Professionel Gulvafslibning

Gulvafslibning
siden 1982

Gulvfirmaet-severing er nu et landsdækkende gulvfirma

Gulvfirmaet-severin er nu et landsdækkende gulvfirma, der udfører professionelt gulvarbejde i alle danske regioner. Så har du brug for professionel, dansk gulvservice, kan vi hjælpe dig med at få flotte trægulve, trapper og træterrasser, uanset om du bor på Sjælland, Fyn eller i Jylland.

Når du fremover har brug for et professionelt gulvfirma og vælger at tage kontakt til Gulvfirmaet-severin, kommer du først og fremmest i kontakt med vores team af venlige og professionelle medarbejdere, der vil hjælpe dig med din konkrete opgave.

Vi har hovedkontor i Herlev på Sjælland, men det er ikke ensbetydende med, at vi kun hjælper kunder på Sjælland – vi har nemlig åbnet afdelinger i Odense og flere steder i Jylland for at kunne imødekomme den store efterspørgsel på professionel gulvafslibning, som vi oplever i hele landet.


Mere end gulvafslibning

Kun de bedste gulvsliber

Den rigtige gulvmand vil ikke kun bruge de rigtige gulvslibere, men også have færdigheder og tankegang til at levere kvalitetsgulve. Vi bruger kun det bedste udstyr til at slibe dit gulv, hvilket giver det den bedst mulige finish, med mindst rod. Vores udstyr bruger avanceret støvfri teknologi til at give et perfekt slebet gulv uden at fylde dit hjem med støvskyer.


Kontakt Os

Gulvfirmaet Severin

Kingosvej 11, 1, MF, Tåstrup, 2630
Danmark

Email: kontakt@gulvfirmaet-severing.dk

RING TIL OS:

(+45) 60 634 602

ÅBNINGSTIDER:

Man – Lør: 08:00 – 18:00

Scroll to top